Portfolio

Campagne Energie Direct: Shop & Shop

Energie:direct is een zelfstandige, online energieleverancier. U zult ze vast wel kennen van de Stroom=stroom uitingen op tv of in de dagbladen.

Om steeds weer nieuwe doelgroepen te bereiken werkt energie:direct graag samen met partners. Zo zijn ze, naar aanleiding van de Shop-in-shop wervingscampagne, die door ons buro begin 2009 is neergezet, een samenwerking aangegaan met Dexcom Holding. Dexcom Holding is het moederbedrijf van t for telecom, Dixons en Dynabyte. 
De samenwerking tussen beide bedrijven bestaat uit de introductie van energieabonnementen in de filialen van t for telecom.
 
Om de klanten van t for telecom (maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers) op de hoogte te brengen van de samenwerking met klantenvoordeel is er een campagne gestart. Deze campagne is opgezet door INDIE in Amsterdam in samenwerking met onze vormgevers. 
 
Tien pilot winkels van T for Telecom in Amsterdam, Heerhugowaard, Hilversum, Amersfoort, Eindhoven, Goes, Wassenaar en Rotterdam zijn volledig ingericht als Shop-in-shop voor de verkoop van energie:direct contracten. De overige 140 filialen van t for telecom zijn voorzien met point-of-sale materiaal, zoals flyers en displaymateriaal. De campagne wordt mede ondersteund met o.a. een speciale site en advertenties in landelijke ochtendbladen en huis-aan-huisbladen.