Onze diensten

concept & strategie

Concept & Strategie

 

Iedere vorm van communicatie moet merkwaarden bevestigen en versterken. Voor ons is geïntegreerde communicatie een doel, een middel én een manier van denken en werken. Wij vinden dat merken een consistente uitstraling moeten hebben en zijn daarom graag nauw betrokken bij het gehele communicatieproces, vanaf de formulering van de doelstellingen tot de uiteindelijke implementatie. Voor ons geldt slecht één ding: resultaat!

content creatie

Content curation

 

Ons onlineteam verzamelt, actualiseert, bundelt, filtert en verrijkt uw digitale content waardoor het relevant wordt voor uw stakeholders en past bij het gebruikte (sociale) platform. Waardecreatie dus!

offline communicatie

Offline communicatie

 

Wie zegt dat mensen tegenwoordig niet meer lezen? Je moet ze er alleen toe verleiden. Met uitdagende teksten in een aantrekkelijke lay-out. We bedenken het concept, schrijven de teksten, verzorgen de fotografie en creëren de opmaak. Start de (digitale) persen!

online communicatie

Online communicatie

 

Hoe wordt uw site gevonden? Welke sociale media schakelt u in? Op welke sites kunt u het best adverteren? En hoe koppelt u al uw online activiteiten aan elkaar? Wij geven de antwoorden. Want bij ons kunt u niet alleen terecht voor mooie en effectieve websites maar ook voor een passende en goeddoordachte online strategie. We zorgen dat het klikt.