Portfolio

Website Luke Recruitment

The customer journey van Luke Recruitment
In samenwerking met Hans Beumer van Procorporate.nl ontwikkelde Artis Communicatiebureau een multi-channel strategie vanuit sales, service en marketing voor Luke Recruitment ('s-Hertogenbosch). Het is belangrijker dan ooit om echt verbinding te maken met elke persoon die met je merk te maken heeft en zijn of haar customer journey te personaliseren op basis van acties en voorkeuren om de opdrachtgevers en kandidaten nauwer bij Luke Recruitment  te betrekken."

Wij realiseerden een content gerichte responsive website aan in combinatie met de gedachte van de customer journey: The world of Luke: de wereld van retail, agribusinees, professional services, technology, e-commerce. Maar ook van  opdrachtgevers en kandidaten.

Luke, de uitstraling
Luke Recuitment is een one stop shop op het gebied van recruitment met focus en specialiteit op de branches. Luke Recruitment is van deze tijd, jong van geest, zeer betrokken en persoonlijk, ondernemend en innovatief.  De uitstraling is dynamisch met continue aandacht voor de relatie, opdrachtgever of kandidaat. Bij Luke wordt hard gewerkt om iedere dag weer de juiste kandidaat te realiseren voor haar opdrachtgevers. Bij Luke is de kandidaat geen nummer, er wordt echt naar je geluisterd.

Luke, de website
De responsive website is fris, geeft kleur en beleving. We zien persoonlijk en mooi beeldmateriaal, strak vormgegeven en voor iedere bezoeker helder en goed navigeerbaar. De website laat het beste 'The world of Luke Recruitment' zien, vooral wat zij al gerealiseerd hebben. Luke Recruitment fysiek ontmoeten voelt als thuiskomen, de website is de second best ontmoeting voor kandidaten en potentiële opdrachtgevers. De website is o.a. voorzien van whitepapers en video.