Nieuws

Redactiepresentatie jubileumboek

11 oktober 2013

Dit jaar bestaat Hockey Vereniging Weert 75 jaar. De vereniging werd opgericht op 13 november 1938. In het kader van het 75 jaar bestaan is er o.a. een jubileumboek (Krullen, kalk, kunstgras 75 jaar hockey in Weert) gemaakt.De Hockey Vereniging Weert is een van de grotere sportverenigingen in de regio. Onder de leden zitten veel professionals zoals een journalist, fotograaf, grafisch ontwerper en archivaris. Deze professionals werden samengevoegd samen met (bestuurs-)leden en vormden samen de redactie voor het jubileumboek. Donderdagavond 10 oktober kreeg deze redactie (zie foto) de eerste gedrukte exemplaren onder ogen. Een jaar lang werd er gewerkt aan het speciale jubileumboek. Het redactieteam heeft er dagenlang, soms tot in de vroege uurtjes, aan gewerkt. Ze waren dan ook erg blij met het uiteindelijke resultaat. Het 140 pagina’s tellende boek beschrijft in geschift en veel beelden de hockeygeschiedenis in Weert. De presentatie zal op zondag 13 oktober (aanvang 14:00 uur) bij de vereniging zijn en dan zal het 1e exemplaar aangeboden worden aan één van de oprichters van Hockey Vereniging Weert, Louis Linnartz. De week hierna zijn er allerlei festiviteiten voor alle leden en oud-leden.

  • Feest- en filmavond op vrijdag 18-10 voor de jeugd
  • Rabobank hockeyclinic voor de jeugd verzorgd met enkele bekende hockeyers op zaterdag 19-10
  • Feestavond op zaterdagavond 19-10 met DaVinci en een gastoptreden van Rewalt Tobben
  • Op zondag 19-10 sluiten we de festiviteiten af met de wedstrijden van beide 1e teams (heren 1 en dames 1 spelen competitie)
  • Open podium voor de winnaars van “HVW got’s talent” aansluitend op de wedstrijd van heren 1.

 Bekijk de speciale jubileumsite 75jaar.hvweert.nl.
Het jubileumboek is vanaf volgende week exclusief verkrijgbaar bij Van Bun in de Muntpassage en Boekhandel Tindemans in de Langstraat. Foto en bijdrage van: www.Weertdegekste.nl

Categorie: 
Uit de pers