Nieuws

De W van Wieërt

Bekijk hier de video van het uitreiken van de poster.
28 februari 2014

Ook dit jaar krijgt Weert weer een eigen vastelaovendjposter. Kleurrijk, vrolijk, carnavalesk en met de #WvanWeert (https://www.facebook.com/wvanwieert). En in de stijl van de maker: de Weertenaar zanger, liedjesschrijver, komiek en nu dus nu ook schilder Erik Fikken.

Geschilderd is een stadspreens van Weert tegen een achtergrond van de Vastelaovendjs kleuren. Erik Fikken liet zich inspireren door een foto van stadsprins Lennart Stultiens die na zijn uitroeping samen met burgemeester Jos Heijmans de #WvanWeert maakte naar de aanwezige pers.

Het devies van stadsprins Lennart I is dan ook “Mer nów…., Efkes waat Ângers, met OS in Wieërt”

Dat sluit prima aan bij de stadspromotiecampagne. Vandaar weer een poster in lijn met de campagne ‘Veertj Vastelaovendj! Met os. In Wieërt’. Het eerste exemplaar wordt zaterdag 15 februari om 12.00 uur uitgereikt aan stadspreens Lennart I en zijn adjudanten in café 'De Apostel' in Weert. De poster roept op om de vastelaovendj samen met ons in Weert te vieren! Ook dit jaar is de oplage 2.500. De uitgifte van de poster begint zaterdag 13 februari vanaf 12.00 uur en is gratis -zo lang de voorraad strekt

Categorie: 
Art-is