Nieuws

Overname Midden-Limburg Actueel

06 juli 2016

Op 1 juli jongstleden heeft Artis Communicatiebureau (de uitgever van onder andere Zakenblad Weerterland & Cranendonck en Zakenblad Midden-Limburg Keyport 2020) de activa van Midden-Limburg Actueel BV (MLA) overgenomen. Het betreft hierbij met name de websites en social media platforms. Artis zet hiermee de eerste stap om een nieuw marketingmediabedrijf te bouwen en tegelijk een nieuw, krachtig en overkoepelend mediaplatform voor de grootregio Weert en Midden Limburg te ontwikkelen.

Door koppeling van het bestaande netwerk, kennis én content, bieden we inwoners, bedrijven en bezoekers van de grootregio Weert een aantal krachtige informatiemedia en -kanalen en ontwikkelen daarvoor relevante lifestyle en journalistieke content. Content voor Stads- en regiopromotie. Content voor de grootregionale zakelijke en recreatieve markt. Daarbij is het de bedoeling om bestaande mediakanalen en livestream te vullen, nieuwe (print)media te ontwikkelen en zakelijke en publieksevenementen te bedenken en uit te voeren.

Het nieuwe marketingmediabedrijf is een volledig geïntegreerd communicatiehuis dat multifunctioneel opereert. Aangestuurd door een overkoepelende strategisch-conceptuele denktank en uitgevoerd door verschillende gespecialiseerde afdelingen. Het is daardoor in staat om álle denkbare communicatiekanalen in te zetten en te voorzien van waardevolle content die mensen, informeert en in beweging brengt. Ook zakelijk.

Meer informatie wordt in de komende weken via verschillende media verspreid. Wilt u nu al meer weten? Belt u dan met Bart Maes. Hij geeft u graag een toelichting op de plannen.

Categorie: 
Art-is