Gelegen aan de Dorpsstraat In het Belgische Bocholt is restaurant & traiteur De Marmiet gevestigd. De Marmiet heeft een verfijnde keuken waar eigentijdse, op klassieke basis gepresenteerde specialiteiten worden geserveerd. De kaart wordt geregeld met seizoengebonden producten aangepast. Het smaakvolle kader, de perfecte bediening door gastvrouw Marleen Truyen en de gezelligheid zullen U bekoren. De chef Luc Van Erum en zijn echtgenote Marleen.Geboren in 1959 heeft Luc al en sterke CV opgebouwd. Zijn grootste ervaring heeft hij opgedaan bij restaurant Kristoffel in Bocholt. Daar startte hij met een leercontract in 1973 om geleidelijk op te klimmen van kelner tot Sommelier en ten slotte tot Maître d’hôtel. Nadien baatte hij achtereenvolgens hotel restaurant Elkenhuys in Meeuwen en het Slot Pietersheim in Lanaken uit. Uiteindelijk beslist hij om restaurant De Marmiet in 1996 over te nemen van zijn broer in het centrum van Bocholt in de schaduw van de kerk. Zijn echtgenote die als gastvrouw optreedt heft eveneens haar ervaring opgedaan in restaurant Kristoffel waar ze onder andere instond voor de organisatie van feesten, bediening en deels management. Als traiteur verzorgt het restaurant ook privé-feesten, aan huis of in een van de samenwerkende feestzalen.